Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΧΤΥΠΗΤΗ

Τυροκαυτερή (τυροσαλάτα) Τυρί Φέτα Ελαιόλαδο Καυτερή πράσινη πιπεριά Με ένα πηρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπώλ Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα. Αν είναι πολύ σκληρό το τυρί μπορείτε να βάλετε και λίγο γιαούρτι στραγγιστό για να δουλευτεί το μίγμα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου