Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παραδοσιακό Σπετζοφάι

Παραδοσιακό Σπετζοφάι














Συνταγή για 4 άτομα



Υλικά:
1 κιλό πράσινες πιπεριές, σε λωρίδες
1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα, σε κομμάτια
1 κιλό ντομάτες, ψιλοκομμένες
2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι νερό
Αλάτι, πιπέρι
Λίγη ζάχαρη


Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές και τα λουκάνικα. Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τη ζάχαρη, και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει μία βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για μισή περίπου ώρα, μέχρι να πήξει αρκετά η σάλτσα. Καλή Όρεξη!

Από το: xs-recipes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου