Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ


Τι πιο γευστικό και ελληνικό!! Απο μια φέτα τηγανιτή με μέλι και σουσάμι!! Απολαύστε το αποκλειστικά από την Μαγειρική Πανδαισία!!
ΥΛΙΚΑ:
4 Τετράγωνα κομμάτια φέτας  6Χ6 εκατοστά περίπου και ύψους 1 εκατοστό
4 Φύλλα κρούστας
Λάδι για τηγάνισμα
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
4 κοφτές κουταλιές της σούπας μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.  Βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα επάνω στο άλλο.  Στο κέντρο τους τοποθετείτε το κομμάτι της φέτας. Το διπλώνετε σε φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.  Ετοιμάζετε τη σάλτσα.  Σε ένα μπρίκι ρίχνετε το μέλι, και μία κουταλιά της σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.  Διατηρείτε το μίγμα χλιαρό.  Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια φύλλου γεμισμένα με τη φέτα μέχρι να ροδοκοκκινίσον.  Τα βγάζετε , τα βάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια τα σερβίρετε στα πιάτα.  Περιχύνετε με 1 ½ κουταλιά της σούπας το μίγμα με το χλιαρό μέλι στο κάθε ένα και πασπαλίζετε με λίγο σουσάμι.
ΠΗΓΗ  http://mageirikipandaisia.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου