Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΕΦΙΡ Φτιάχνουμε αντιγηραντικά smoothies με κεφίρ

Φτιάχνουμε αντιγηραντικά smoothies με κεφίρ

smoothies_634954100.jpg

To Ponots-News.Gr σας προτείνει αντιγηρανιτκα smoothies με κεφίρ. Το κεφίρ είναι το ποτό της μακροζωίας που αγαπούν οι Πόντιοι.
Υλικά:
250 ml κεφίρ 
1/2 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. μέλι
Φρούτα *
Σας δίνουμε πιο κάτω μια λίστα με τα φρούτα της αντιγήρανσης και τις ιδιότητές τους. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή σε συνδυασμό των γεύσεων που προτιμάτε. Η ποσότητα να μην ξεπερνάει το 1/3 του κεφίρ.
ΑκτινίδιοΜαζί με τις μπανάνες, τα ακτινίδια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ενώ είναι πλούσια και σε βιταμίνη C και λουτεΐνη, είναι το φρούτο της νιότης
ΠορτοκάλιαΕίναι γεμάτα βιταμίνη C η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αλλά έχει και ενισχυτικές ιδιότητες που αυξάνουν τα επίπεδα του κολλαγόνου στο δέρμα.
Νεκταρίνια Περιέχουν Κάλιο που βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, Βιταμίνη Ε που έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει την καρδιά και τους πνεύμονες, επουλώνει τα τραύματα, ενισχύει το ανοσοποιητικό.
ΜούραΤα μούρα, όπως και οι φράουλες ή τα βατόμουρα, ότι καλύτερο για το δέρμα μας, μιας και έχουν υψηλό ποσοστό αντιοξειδωτικών.
Καρότα
Είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικά και βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματός σας.
Μέλι και κανέλα
Το μέλι και η κανέλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά συστατικά 
Το καταναλώνετε αμέσως.
Στην υγειά σας!
[Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της συνταγής χωρίς την τοποθέτηση ενεργής πηγής].
Σχετικά άρθρα
Τμήμα σύνταξηςPontos-News.Gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου