Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ





ψαρονέφρι 1 κιλό
δενδρολίβανο 2 κ.σ.
γραβιέρα 200 γρ.
πιπεριά πορτοκαλί
πιπεριά πράσινη
μανιτάρια 1 κούπα
ντοματάκια 1 κούπα
μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο



Κόψτε κατά μήκος το ψαρονέφρι και χτυπήστε τ0 λίγο για να ανοίξει και να μπορέσετε να το γεμίσετε. Βάλτε αλατοπίπερο, δενδρολίβανο και την γραβιέρα σε μακρόστενα κομμάτια. Κλείστε το κρέας κάνοντας ένα ρολό και στερεώστε με οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξει. Αλείψτε απ’ έξω με λάδι και σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Βγάλτε το και βάλτε το σε ένα ταψάκι στον φούρνο και ψήστε στους 200 c . Στο τηγάνι που σοτάρατε το κρέας προσθέστε λίγο λάδι και σοτάρετε τα λαχανικά. Όταν είναι έτοιμα ρίξτε λίγες σταγόνες μπαλσάμικο και σερβίρετε με το κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου