Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τηγανιά κοτόπουλο

Τηγανιά κοτόπουλο



Τηγανιά κοτόπουλο

Δείτε μια πανεύκολη συνταγή για τηγανιά κοτόπουλο που συνοδεύεται με μια εύκολη σάλτσα μουστάρδας και με πολύχρωμες πιπεριές. Δοκιμάστε τη και δε θα χάσετε!

Υλικά

  • μισό κιλό τηγανιά κοτόπουλο σε κομμάτια
  • μια κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε μικρά κομμάτια)
  • μια πράσινη πιπεριά (κομμένη σε μικρά κομμάτια)
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο χλιαρό νερό
  • τριμμένος κόλιανδρος
  • λίγο φρεσκοκομμένο μαϊντανό

Directions

  1. Θωρακίζουμε σε καυτό λάδι την τηγανιά.
  2. Αφού πάρει λίγο χρώμα εξωτερικά, προσθέτουμε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν.
  3. Ανακατεούουμε ξεχωριστά σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το σκόρδο και το λεμόνι με λίγο χλιαρό νερό και ρίχνουμε το μείγμα στο κοτόπουλο.
  4. Σκεπάζουμε και σε χαμηλή φωτιά σιγοψήνουμε για 15′ λεπτά.
  5. Σερβίρουμε με το μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου