Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σαλάτα του σεφ

Σαλάτα του σεφ

Σαλάτα του σεφ
Υλικά
- 1 μαρούλι
- 1 μέτρια ντομάτα σε φέτες
- 1 αγγούρι σε φέτες
- 3 φέτες τυρί του τοστ σε κομμάτια
- 3 φέτες ζαμπόν σε κομμάτια
- 2 αυγά βραστά, κομμένα στα τέσσερα
Για το ντρέσινγκ
- 2/3 κούπας μαγιονέζα
- 1 κ.γ. κέτσαπ
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1/4 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
Αφού πλύνουμε πολύ καλά το μαρούλι, αφαιρούμε και πετάμε τα σκληρά φύλλα. Ακολούθως, λεπτοκόβουμε τα τρυφερά φύλλα και τα ρίχνουμε τα σε ένα μπολ. 
Απλώνουμε από πάνω τις φέτες της ντομάτας και του αγγουριού και από πάνω βάζουμε τα κομματάκια του τυριού και του ζαμπόν, ενώ τελευταία προσθέτουμε τα αυγά. 
Τέλος, ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Καλή σας όρεξη!

Πηγή: http://www.συνταγες.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου