Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τσουρεκοκέικ (κέικ με μαστίχα και μαχλέπι)


Τσουρεκοκέικ (κέικ με μαστίχα και μαχλέπι)




Υλικά
500 γρ. φαρίνα
2 αβγα
1,5 ποτήρι ζάχαρη
250 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. γιαούρτι
1 κουταλάκι μαχλέπι σκόνη
1 κουταλάκι μαστίχα Χίου σκόνη
1 κρόκο αβγού και μαύρο σουσάμι για άλειμμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε πρώτα τα αβγά με τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα ταψί, αλείφουμε από πάνω με τον χτυπημένο κρόκο και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου