Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ



1452207507_aytaspa

Tο πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, όμως πολλοί άνθρωποι συχνά απλά τρώνε μια μπάρα δημητριακών ή το παραλείπουν τελείως… Αν θέλετε ένα υγιεινό πρωινό ξεκίνημα και να έχετε ενέργεια που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα, τότε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φάτε ένα καλό πρωινό.

Αυτή η συνταγή για τηγανίτες με μπανάνα είναι γρήγορες και εύκολες για να τις ετοιμάσετε το πρωί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 ολόκληρα αυγά, 1 ώριμη μπανάνα, και ένα τηγάνι.

Ξεφλουδίστε μια μπανάνα και ψιλοκόψτε την σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ, σπάστε δύο αυγά από πάνω, και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε χαμηλή έως μέτρια φωτιά και βάλτε λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη να κάψει.
Ρίξτε λίγο από το χυλό μπανάνας στο τηγάνι και μετά από περίπου 25-30 δευτερόλεπτα αναποδογυρίστε τις τηγανίτες. Όταν νομίζετε ότι έχουν ροδίσει αρκετά και από τις δύο πλευρές αφαιρέστε από τη φωτιά και απολαύστε!
Αυτή η σούπερ υγιεινή συνταγή τηγανίτας σας παρέχει σχεδόν 14 γραμμάρια πρωτεΐνης, 600 mg κάλιο, και λιγότερο από 250 θερμίδες. Το καλύτερο από όλα, είναι φτιαγμένο με μόνο 2 φυσικά συστατικά, αυγά και μια μπανάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου